GÜNDEM
Giriş Tarihi : 20-10-2022 14:58   Güncelleme : 20-10-2022 15:19

Kanunlar kişiye göre değil, herkes için eşit olmalıdır.

DEVA Partisi Sivas İl Başkanı Serdar İnce; İlimizde yapılan imar planları şehrimizin en az 50 yıllık tarihini etkileyecek şekildedir. Biz Hazırız. DEVA hazır dedi.

Kanunlar kişiye göre değil, herkes için eşit olmalıdır.

Sivaslılar olarak; Ankara’nın gücünü değil, umursamazlığını hissediyoruz.

50 yıllık su sorunumuz yok diyenler, bugün Sivas’ımızı suya muhtaç ettiler. Seneler süren hızlı tren, tüneller ve daha nicesi aklımıza bu soruyu getiriyor. “Sivas Ankara’nın üvey evladı mı ? “. Verilen vaatler yerine getirilmiyor, aksine sorunlar daha da çoğalıyor. Sivas’ın tüm sorunlarını biliyor baş sorunun Ankara da bulunan bu iktidarın umursamaz vekilleri olduğunu görüyoruz. İlk seçimde vatandaşlarımızın takdiri ile emaneti almak için bekliyor o güne durmadan hazırlanıyoruz. Biz Hazırız. DEVA hazır.

İlimizde yapılan imar planları şehrimizin en az 50 yıllık tarihini etkileyecek şekildedir. 1950’lilerin imar planları uygulandığında ne yazık ki şehire bir şey katılmadığını, Kanunların kişiye göre değil, herkes için eşit olması gerektiğini düşünüyoruz. Sivas Belediyesi ve alt kurumları için yapılan tüm kanunsuzlukların mübah gören anlayışı kabul etmiyoruz. Sivas’ımızı hak ettiği değer ve güzelliğe ulaştırmak için karıncalar gibi çalışıyor devler gibi hizmet etmek için emaneti alacağımız günü bekliyoruz.

Biz Hazırız. DEVA hazır.

AdminAdmin

Admin