GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-04-2023 01:32   Güncelleme : 11-04-2023 01:34

Karaca: “Büyük Gönül Birliğimizi Vekillikle Taçlandıracağız”

Büyük Birlik Partisi’nden 28. dönem Sivas Milletvekili adayı olan Uğur Karaca, yaptığı yazılı açıklamada aday adaylığı sürecinden itibaren kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Büyük gönül birliğimizi vekillikle taçlandırmaya kararlıyız” dedi.

Karaca: “Büyük Gönül Birliğimizi Vekillikle Taçlandıracağız”

Büyük Birlik Partisi’nden Sivas Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra STK'lar, vatandaşlar ve parti  teşkilatlarını ziyaret eden Uğur Karaca, milletvekili aday listesine girmeyi başardı.

Büyük Birlik Partisi 3. Sıra Sivas Milletvekili adayı Uğur Karaca, listelerin belli olmasının ardından yazılı bir açıklama yaparak, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Gördüğü ilgiden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Karaca, “Aday adaylığı açıklamamdan bugüne bizleri sahiplenen Sivas halkına teşekkürü bir borç bilirim.

Dün olduğu gibi yarın da mücadelemize hiç hız kesmeden devam edeceğiz.  Büyük Birlik Partisi adanmışlığın ve kararlılığın partisidir.

Bizlerde bu kararlılık içerisinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Büyük gönül birliğimizi vekillikle taçlandırmaya kararlıyız”ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin

Admin