SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 16:10

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Pazar Esnafı Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili ve 1. Sıra milletvekili adayı Ahmet Özyürek, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde yağmur çamur demeden şehri karış karış gezmeye devam ediyor.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek Pazar Esnafı Ziyareti

Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP İl Başkanı Hakan Uygun, Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cumartesi Pazarı esnafları ile alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti.

Esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ahmet Özyürek, Türkiye’nin büyük bir dönüm noktasında olduğunu belirterek, Sivas’ın ve ülkemizin gelişmesinin devamı için 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlardan MHP’ye destek vermelerini istedi.

Demir Çelik Fabrikası mağduru bir işçi ile de sohbet eden Özyürek, “Demir Çelik Fabrikası ne yazık ki Sivas’ın kanayan yarası.

Bizler, kardeşlerimizin alnının teriyle kazandığı hakkının gasp edilmesini onaylamıyoruz. Bu konuyu TBMM’de gündeme defalarca kez getirdim.

İlgili yerler ile görüşmeler yaptım.

Demir Çelik Fabrikası konusunda çözüm üretilmesi ve oranın devlet eliyle yeniden şehre kazandırılması gerekiyor. Kamu alacakları, işçilerin hakları üzerinden gidilerek kayyum atanmalı ve ardından kamulaştırılması gerekiyor. Sizlerin haklarını savunmaya devam edeceğiz, Allah’ın izniyle de kalıcı çözüm üretilmesini sağlayacağız” dedi.

AdminAdmin

Admin