SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2023 13:16   Güncelleme : 05-04-2023 13:32

Milletvekili aday adayı Karaca, BBP Ailesini iftarda buluşturdu

Büyük Birlik Partisi Sivas Milletvekili aday adayı Uğur Karaca, düzenlediği iftar yemeğinde teşkilat mensuplarını bir araya getirdi. Karaca, birlik beraberliğe vurgu yaparak "Biz vefası ve kardeşliği ile kocaman bir aileyiz" dedi.

Milletvekili aday adayı Karaca, BBP Ailesini iftarda buluşturdu

14 Mayıs Genel Seçimleri yaklaştıkça partilerdeki aday adayı hareketliliği sürüyor. Bu hafta sonu aday adaylığının sona ermesi ve partiler adaylarını kesinleştirerek listelerini Yüksek Seçim Kuruluna sunması bekleniyor.

Sivas’ta ise sahada ki nadir Milletvekili aday adaylarından olan İş insanı Uğur Karaca, düzenlediği iftar yemeği programında Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi.

“Siyaset araç, amacım hizmetlerimle hemşehrilerimin gönlüne girmek” diyen Milletvekili aday adayı Karaca, Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı üyeleri ile bir araya geldiği programda Sivas’a dair proje ve fikirlerini anlattı. 

Oldukça yoğun ve kalabalık olan iftar yemeği, davetin ilerleyen saatlerinde keyifli bir sohbet eşliğinde geçti. Karaca’nın Sivas’a dair düşünce ve projeleri teşkilat mensupları tarafından ilgiyle dinlendi. 

Teşkilat mensuplarının birlik ve beraberliği açısından bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu dile getirenBaşı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Soframızı şereflendirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

Rabbimden bu mübarek ayın ülkemiz, milletimiz, bölgemiz, tüm Müslümanlar ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ülkemizin birliği ve beraberliği açısından Büyük Birlik Partisi bir zaruret haline gelmiştir. Biz bu birlik ve beraberliği önce partimizde sonra ülkemizde sağlayacağız”dedi.

BÜYÜK BİRLİK DEMEK GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİDEN YOL DEMEK

Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi’ne  gönül veren ve  teşkilatlarda büyük emekleri olan  üyelere ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek,  “Büyük Birlik Partisi demek, birlik demek beraberlik demek, kan bağı olmasa da kardeşlik demek, gönülden gönüle giden yol demek.

Büyük İftarımızda büyük birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bizleri Yalnız bırakmayan BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağı,  BBP Sivas Kadın Kolları Başkanı Selma Şahin, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Karaca, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Demetçiçek, Alperen Ocakları Sivas İl Başkanı Zeki Kaya,  Sosyal Güvenlik ve Eğitim Vakfı Sivas İl Başkanı Orhan Demirok ve büyük sivas taraftarına, bizleri büyük birlikteliğimizde yalnız bırakmayan bütün dava arkadaşlarımıza ve sivas halkına teşekkür ederim” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin