GÜNDEM
Giriş Tarihi : 01-05-2022 14:53   Güncelleme : 01-05-2022 14:53

MİSAFİRLİK KAÇ GÜN OLUR?

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı ; Savaşta olan ülkelerden gelen, kadın,çocuk ve yaşlıları mülteci olarak kabul edip ülkelerindeki savaş bitene kadar misafir etmek,korumak ve barındırmak tabiki evrensel bir sorumluluk ve insanı bir davranıştır. Ancak savaş bahane edilerek 18-50 yaş arası erkeklerin de

MİSAFİRLİK KAÇ GÜN OLUR?

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı ; Ancak savaş bahane edilerek 18-50 yaş arası erkeklerin de mülteci olarak savaştan kaçıp gelmesi kabul edilebilir bir durum değildir ve ciddi sağlık sorunları olanlar hariç diğerleri sınırdan içeri alınmamalıdır.

Savaş biter bitmez de herkesi ait olduğu yere gönderilip ülkemiz bu yükten kurtarılmalıdır.

Gücü ve imkanı olduğu halde kendi ülkesinin bağımsızlığı için savaşmayanlar onuru kaybetmiştir.

Kendi insanımız ekonomik krizin etkileriyle boğuşurken 70 milyar dolara yakın mültecilere para harcıyorsak burada kendi vatandaşımıza da haksızlık etmiş olmuyor muyuz?

Helede Suriye'den bayrama gidenleri kesinlikle bir daha geri almamalıyız.

Bir çok yerde demografik yapıyı bozacak boyuta gelmiş olan mülteci sorunu acil önlem alınmazsa önümüzdeki zamanların en büyük milli güvenlik sorunu haline gelmesi kaçınılmazdır.

Maalesef son yıllarda ülkemiz mülteci istilasına uğramaktadır.Sınırlarımız yol geçen hanına dönmüş durumda bu gidiş hayra alamet değildir acil tedbir ve çözüm şarttır.

Son zamanlardaki akın akın gelen genç afganlar konusunda çok dikkatli olmak gerekir zira her biri savaşçı birer gerilla edasındadır.

Bunların ne niyetle ülkemize girdiği bir muammadır.

Devletimiz büyüktür, istihbaratımız güçlüdür lakin biz de vatandaşlar olarak ülkemizde kaygısız ve rahat yaşamak istiyoruz.

Bu yüzden ülkemizde yetişkin erkek mülteci istemiyoruz.

 

 

 

AdminAdmin

Admin