SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2023 16:09

Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'ta Anıldı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yılında Sivas’ta anıldı, BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ Rahmet ve Minnetle yâd ediyorum dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu Sivas'ta Anıldı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. yılında Sivas’ta anıldı.

Yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için ölümünün 14. yılında Sivas’ta  BBP Sivas Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Paşa Cami, Ulu Cami, Kale Cami ve Muhsin Yazıcıoğlu Cami olmak üzere 4 camide mevlit okutuldu.

Hükümet  Meydanında İftara Lokma Dağıtımıda gerçekleştiren yönetim düzenlediği  programda Kahramanmaraş’ta 14 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu ve beraberindekiler ile tüm şehitler için dua edildi.

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ; İnsanlığıyla, duruşuyla, vatan sevgisiyle sadece siyasilere değil, yedisinden yetmişine tüm insanlara örnek olan Sivas’ımızın gururu Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının yıl dönümünde yine aynı keder, aynı hüzün, aynı bilinmezlikleri yaşıyoruz. Az değil tam 14 yıl geçti. Kimi zaman bir gün gibi, kimi zamanda bir asır gibi geldi bu koca zaman.

Yaşananları düşününce hüzünleniyor, sonrasında bir an Muhsin Başkanımın vatan sevgisini düşününce rahat bir nefes alıyorum.

Şehadetinin 14'üncü yıl dönümünde, inancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla ve örnek şahsiyetiyle bu milletin çok değerli bir evladı olan hemşerimiz Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu'na, Gazeteci kardeşimiz İsmail Güneş ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

AdminAdmin

Admin