GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-01-2024 16:53

PAEM alım başvuru şartları neler?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan 8. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi için yapılan alım detayları merak konusu oldu.

PAEM alım başvuru şartları neler?

Bu dönemde Emniyet mensubu Polis Memurları arasından toplamda 300 öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Bu kontenjanın 270'ini erkek, 30'unu ise kadın öğrenciler oluşturacak. Başvuruların başlamış olup olmadığı ve alımın tarihi gibi önemli bilgiler ise Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi (www.pa.edu.tr) üzerinden duyurulacak.

Alım süreci ve başvuru şartlarıyla ilgili ayrıntıların ilerleyen tarihlerde açıklanacağı belirtilirken, adaylar için bu bilgilerin resmi internet sitesi üzerinden takip edilmesi öneriliyor. Adaylardan istenen başvuru şartları da aynı şekilde bu duyurularla birlikte netlik kazanacak.

8.Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimi için beklenen başvuru şartları ve süreç, adayların heyecanla beklediği bir konu haline gelmiş durumda. Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi duyurularının yanı sıra, başvuru öncesinde hazırlıklarını tamamlamak isteyen adaylar, genel olarak önceki dönemlerdeki şartlara dair bilgileri göz önünde bulundurarak hazırlık yapabilirler.

Haber, başvuru sürecinin başlaması ve şartların açıklanmasıyla birlikte güncellenecek ve adaylara daha fazla ışık tutacak detayları içerecektir. Bu nedenle, adayların resmi kaynakları ve duyuruları düzenli olarak kontrol etmeleri önemlidir

AdminAdmin

Admin