YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2022 10:12   Güncelleme : 08-04-2022 10:12

Polis Ekiplerine Sürpriz Kutlama

Şarkışla Yukarı Mahalle Muhammed Sinan Aydın Sokak üzerinde bir araya gelen Mahalle sakinleri, İlçe emniyet müdürlüğünü arayarak kalabalık bir gurubun kavga ettiği ihbarında bulundu.

Polis Ekiplerine Sürpriz Kutlama

Şarkışla Yukarı Mahalle Muhammed Sinan Aydın Sokak üzerinde bir araya gelen Mahalle sakinleri, İlçe emniyet müdürlüğünü arayarak kalabalık bir gurubun kavga ettiği ihbarında bulundu.

Olay yerine kısa bir zamanda gelen asayiş biriminden 5 ayrı ekip kavga yerine Türk Bayrağı, alkış ve ‘Ayağınıza taş değmesin, iyi ki varsınız’ sloganlarıyla karşılanınca olayın şaşkınlığını yaşadılar.

Polisleri iyi temennilerle karşılayan Mehmet Sığırcı, Biz memlekette sizlerden memnunuz, Siz de inşallah Şarkışla gibi bir yerde görev yapmaktan memnunsunuzdur. 177. yıl dönümünde size böyle bir sürpriz yapalım dedik. İnşallah memlekette size acil ihtiyacı olan bir durum söz konusu olmaz dedi.

ARTIK HUZURA KAVUŞUYORUZ.

Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarını ve Polislere sürpriz yapmak için bu yola başvurduğunu belirten Ömer Solakoğlu, Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını son derece yakından takip ediyoruz ve son derece de memnunuz, Allah herkesten bin kere razı olsun. Halk olarak şunu diyoruz ki; Şarkışla ilçesi artık huzura kavuşuyor ve yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı emniyet teşkilatımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Eskiden şöyle bir şey vardı vatandaş emniyete gitmeye Jandarma'ya gitmeye çekinirlerdi, ama biz artık o tabuyu yıktık, şu an son derece bir vatandaş gidiyor Hiç işi olmasa da ziyarete geldim diyor bir bardak çay içebileceğim diyor yani bu kadar huzurluyuz artık rahatız Biz o tabuyu yıktık son derece halk olarak da memnunuz İnşallah bundan sonra da başarılarının diliyoruz kesinlikle emniyet müdürümüze de onlara da sonsuz Teşekkürler.

BİZLERİ ONURLANDIRDI GURURLANDIRDILAR

Karşılaştığı sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getiren polis memuru, Uygulama yaptığımız esnada kavga ihbarı aldık, hızlı bir vaziyette arkadaşlarla beraber buraya intikal ettik. Arkadaşlar kavga ediyordu müdahale edelim dedik o ara böyle bir sürpriz ile karşılaştık Tabii arkadaşların hiçbiri beklemiyordu Yani bizi onurlandırdılar gururlandırdılar Biz zaten vatandaşımızın yanındayız vatandaşla bizim yanımızda bu şekilde devam edeceğiz inşallah. Huzur ve Sükûn içerisinde.'' dedi.

Haber Muharrem Delice

 

AdminAdmin

Admin