SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2023 17:12

Rezalet.!!

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı,Ligin dibine demir atmış beceriksiz ve basiretsiz Sivas Belediyespor kulubü yetkilileri ise böyle bir zamanda fırsatı ganimet bilerek son sırada ki kulüp için ligden çekilme talebinde bulundular dedi.

Rezalet.!!

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı, Sivas olarak büyük bir felaket yanıbaşımızda yaşandı tüm ülke gibi bizlerde büyük bir üzüntü ve kaos yaşadık ve bir an önce yaraları sarmak için tüm Milletimiz gibi Sivas'lılar olarakta özellikle komşu illerimiz olan Malatya ve Kahramanmaraş başta olmak üzere deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yardımına koştuk.

Deprem bölgesindeki spor kulüplerinin ligden çekilmesi doğal ve tabi bir istektir ve federasyon bu talebi olumlu karşılamıştır.

Gelgör ki ligin dibine demir atmış beceriksiz ve basiretsiz Sivas Belediyespor kulubü yetkilileri ise böyle bir zamanda fırsatı ganimet bilerek son sırada ki kulüp için ligden çekilme talebinde bulundular.

Bu talep beceriksizliğini örtbas etmek isteyen tüm kulüp yöneticileri adına tam bir garabet ve rezalet olmuştur.

Ligden düşmek dünyanın sonu degildir.

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı, Çıkacaksınız onurunuzla oynayıp yenecek yada yenileceksiniz bir Sivas'lı olarak bu davranışınızı kınıyorum.

Demprem de yardımseverliği ve kordinasyonu ile taktir toplayan bu güzel şehrin imajını ayak oyunları ve ucuz hesaplarınıza alet etmenizi kabul etmiyoruz dedi.

AdminAdmin

Admin