GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-10-2022 13:24   Güncelleme : 23-10-2022 13:24

Rıza Çalımbay: Maçın Başından Sonuna Kadar Gol İçin Oynadık

Rıza Çalımbay, “Bu maçın hakkı beraberlikti ama ben takımımdan memnunum, her şeye rağmen maçın başından sonuna kadar gol için oynadık ve sadece onu yapamadık.” dedi.

Rıza Çalımbay: Maçın Başından Sonuna Kadar Gol İçin Oynadık
Demir Grup Sivasspor’umuz, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu’nun 11. hafta maçında Trabzonspor’a konuk oldu. Şenel Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleden takımımız 1-0 mağlup ayrıldı.
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yenilgiyi hak etmediğimizi söyledi.
Trabzon’a puan veya puanlar için geldiğimizi belirten Çalımbay, “Gerçekten kötü oynamadık ama kötü bir gol yedik. Ondan sonra ataklarımız vardı, direkten dönen toplarımız vardı.” şeklinde konuştu.
İkinci yarı daha baskılı oynamaya başladığımızı ve her türlü riski de göze aldığımızı ama son paslarda dikkatli olamadığımızı ifade eden Çalımbay, “Böyle gol yerseniz puan almanız zor olur. Bence bu maçın hakkı beraberlikti ama ben takımımdan memnunum, her şeye rağmen maçın başından sonuna kadar gol için oynadık ve sadece onu yapamadık. Ben mücadele ve oyun disiplininden çok memnum.” değerlendirmesinde bulundu.
AdminAdmin

Admin