YEREL
Giriş Tarihi : 12-03-2021 15:00   Güncelleme : 12-03-2021 15:33

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanını Seçti

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Sosyal Dayanışma Derneği 'nde Görev Değişikliği Yapılan Kongrede Fatih Deveci delegenin teveccühü ile yeni başkan olarak seçildi.

  Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanını Seçti

Şehit Aileleri ve  Gazileri Derneği Sosyal Dayanışma Derneği 'nde Görev Değişikliği Yapılan Kongrede Fatih Deveci delegenin teveccühü ile yeni başkan olarak seçildi.

Başkan Deveci Yaptığı açıklamada ; Derneğimizin 10.03.2021 tarihinde yapmış olduğu olağan genel kurulu seçiminde 149 şehit yakınlarmız ile gazilerimiz ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz seçimi  kazanmış bulunmaktayım.

Şahsıma lütfedilen bu bayrak yarışında şehit ailelerimizi gazilerimizi ve yakınlarını en iyi şekilde temsil edeceğim.

Kısa süre içerisinde bütün ailelerimizle bir araya gelerek derneğimizin daha aktif ve faal duruma nasıl getireceğimizi istişare edeceğiz.

Bu anlamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek proje ve önerilere açık olacağız bütün ailelerimizin dertleriyle ve sorunlarıyla ilgileneceğiz

Şahsımın da genç bir başkan kardeşiniz olarak sıkılmadan yorulmadan çalışmalarımı gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın.

İlimizin bütün değerli protokolün desteğini bekleyerek var gücümüzle çalışacağız

Buradan bir kez daha bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek ailelerine sabır diliyorum gazilerimize de Allah'tan sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.

AdminAdmin

Admin