GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-02-2023 14:42

Sivas depremzedeler için tek yürek oldu

BBP Genel Başkanı Destici, Sivas’taki yardım kampanyasına katılarak, BBP’nin Kurucu Lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayrına bağış yaptı.

Sivas depremzedeler için tek yürek oldu

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler için uzatılan yardım eline bir yenisi eklendi. #Sivastekyürek adıyla düzenlenen yardım kampanyasında binlerce vatandaş katılırken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de helikopter kazasında şehit olan BBP’nin Kurucu Lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayrına bağışta bulundu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgede büyük can kayıplarına ve yıkımlara neden olan depremin ardından Türkiye’nin her yerinde afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyaları gerçekleştiriliyor. AFAD ve Türk Kızılay’ın hesaplarına yapılan bireysel yardımların yanı sıra sivil toplum örgütleri ile radyo ve televizyon kanalları da bu kampanyalara öncülük ediyor.

Sivas’ta da televizyon ve radyo kanallarınca ortak yayınla “#Sivastekyürek Sivas’ın Kalbi Afet Bölgesinde Atıyor” başlığı altında depremzedeler için yardım kampanyası gerçekleştirildi.

Canlı yayına katılan binlerce vatandaş, afetzedelerin acılarını sarabilmek için adeta yardım yarışına girişti. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de kampanyaya katılarak, helikopter kazasında şehit olan Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki şehitler Erhan Üstündağ,Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve İsmail Güneş hayrına Sivas’ın il plakasını temsilen 58 Bin TL bağışta bulundu.

AdminAdmin

Admin