SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2024 14:06   Güncelleme : 15-01-2024 14:19

Sivas İçin Biz Varız.

BBP Sivas Belediye Başkan Adayları Adem Uzun ve Cengiz Görgen ile bir araya gelerek kahve içip seçim süreciyle ilgili istişareler yaptılar.

Sivas İçin Biz Varız.

BBP Sivas Belediye Başkan Adayları Adem Uzun ve Cengiz Görgen ile bir araya gelerek kahve içip seçim süreciyle ilgili istişareler yaptılar.

Adem Uzun, Sivas kamuoyunun bildiği üzere partimizin benimle birlikte iki Sivas Belediye Başkan aday adayı var. Partimiz Sivas Belediye başkan aday adayı Cengiz Görgen Bey ile bir araya gelerek kahve içip seçim süreciyle ilgili istişareler yaptık.

Siyasette bırakın farklı partileri aynı partiler içerisinde bile aday adaylarının biraya araya geldiğine pek şahit olmayız. Ancak bizler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlunun ortaya koyduğu ilkelerle toplumun her kesimini kucaklamayı amaç edinmiş Büyük Birlik Partisinin birer neferiyiz.

Aday adaylık sürecinin ilk başından itibaren birbirine destek olan iki belediye başkan aday adayı olarak seçime hazırız ve diyoruz ki Sivas İçin Biz Varız.

Belediye başkanlığı seçim süreci şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun dedi.

 

Cengiz Görgen, Büyük Birlik Partili'nin de ilke ve prensiplerini anlayamamış olanlar aşağıdaki resme bir anlam veremezler.

Siyaseti sadece Allah (CC) rızası için yapıyorsanız ve Şehit Liderimizin izinden gidiyorsanız kendi partiniz içinde rakip gözüküyor olsanız bile (ki rakip sözünü asla kabul etmiyorum) şehrinizle alakalı bir araya gelir, istişare yaparsınız.

Biz de iki aday adayı arkadaş olarak bir araya geldik ve sürecin bundan sonraki muhtemel haliyle ilgili bir kahve içimi sohbet ettik.

Çıkan ortak sonuç; Biz Sivas'ı istiyoruz. Sivas'ı daha adil, daha çalışkan, daha ehil kadrolarla yönetecek ve 01 Nisan Sabahı önce Tacettin Dergâhına ardından Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici'ye giderek kutlu zaferimizi tüm Türkiye'ye ilan edeceğiz dedi.

AdminAdmin

Admin