GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-07-2023 13:08

Sivas Şeyh Şamil Gençlik ve Kültür Merkezi Yakında Hizmette

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapımına başlanan, 5 bin metrekare kapalı alana sahip Şeyh Şamil Mahallesi Kültür Merkezi’nde yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Kültür Merkezi’nin Ağustos ayında hizmete açılması planlanıyor.

Sivas Şeyh Şamil Gençlik ve Kültür Merkezi Yakında Hizmette

Sivas Belediyesi, her yaştan insanın sosyal hayata daha etkin katılımını sağlamak ve meslek edinmelerine yardımcı olarak istihdamı artırmak amacıyla eğitim, kültür ve yaşam merkezlerini hizmete kazandırıyor.

Sivas Belediyesi, bu kapsamda geçtiğimiz yıl yapımına başladığı, 5 bin metrekare kapalı alana sahip Şeyh Şamil Mahallesi Kültür Merkezi’nde yürütülen çalışmalarda sona geldi.

Kültür merkezi içerisinde 5 adet derslik, 6 adet atölye, eğitim salonu, kitap cafe, kütüphane, öğretmen odası, bay-bayan fitness salonları, masa tenisi alanı, çocuklar için spor kulübü, oyun odaları, çocuk uyku odası, kafeterya ve diğer idari birimler yer alıyor. Ayrıca projelerde 20 araçlık otopark bulunuyor.

Yapımında son aşamaya gelinen projeyi yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, birçok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapacak alanların da yer aldığı bu önemli projenin bir ay içerisinde hizmete açılacağını dile getirdi.

AdminAdmin

Admin