GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-02-2023 14:25

“Sivas Tek Yürek” 14 milyon 754 bin lira toplandı

Mecnun Güleçyüz'ün sunduğu ve gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirilen “Sivas Tek Yürek” adlı kampanya kapsamında AFAD'ın hesap numaralarına tam 14 milyon 754 bin lira bağış toplandı.

 “Sivas Tek Yürek”  14 milyon 754 bin lira toplandı

Sivaslılar yardım için seferber oldu.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ , Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, TSYD Genel  Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz, Mecnun Güleçyüzün sunduğu Sivas'taki gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirilen “Sivas Tek Yürek” adlı kampanyasına destek verdi.

Toplanan bağışlar depremzedeler için kullanılacak.

5 saat 20 dakika süren program Sivas'ın televizyonları, radyoları, internet medyaları, valilik ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

Mecnun Güleçyüz'ün sunduğu ve  gazetecilerin katılımı ile gerçekleştirilen “Sivas Tek Yürek” adlı kampanya kapsamında AFAD'ın hesap numaralarına tam 14 milyon 754 bin lira bağış toplandı.  

Depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla başlatılan ve yoğun ilgi gören kampanyanın çok anlamlı olduğunu ifade eden Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer, destek veren hayır sahiplerine , esnaf ve sanatkarlara, vatandaşlara ve bu programın hazırlanmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Sivas Tek Yürek kampanyası Sivas'ımızda faaliyet gösteren televizyonlar, radyolar, internet medyaları, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi , odalarımızın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

AdminAdmin

Admin