GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-06-2023 12:28

Sivas’ın Ulaş İlçesinde Doğalgaz Kullanımı Yaygınlaşıyor

Sivas’ın Ulaş ilçesinde doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyor. 2022 yılında 2 mahallesi doğalgaza kavuşan ilçede bu yıl ise Yeşilyurt Mahallesi’ne doğal gaz verilmesi için çalışmalara başlandı.

Sivas’ın Ulaş İlçesinde Doğalgaz Kullanımı Yaygınlaşıyor

Enerji çeşitliliğinde maliyeti ve çevreye dost yakıt olması bakımından en aranan enerji kaynaklarının başında gelen doğalgazın kullanımı Sivas’ın Ulaş İlçesi’nde yaygınlaşmaya başladı.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, 2022 yılında alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hürriyet ve Esentepe mahallesi sakinlerinin doğal gaza kavuştuğunu söyledi.

Başkan İlbey, AKSA Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz ile yaptıkları görüşme sonucunda bu yıl da Yeşilyurt Mahallesi’nin doğal gaz alt yapı ihalesinin gerçekleştirildiğini söylerdi.

En kısa zamanda mahallede alt yapı çalışmalarının başlayacağını aktaran İlbey, mahalle sakinlerinin de en kısa sürede evlerinde doğal gazı kullanmaya başlayacaklarını belirtti.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, doğalgazın ilçenin gelişimine katkı sağlayarak büyükşehirlere göçü durduracağını dile getirdi.

AdminAdmin

Admin