SİYASET
Giriş Tarihi : 03-04-2023 14:23   Güncelleme : 04-04-2023 00:51

Sivaslı İş İnsanı Uğur Karaca, BBP’den Aday Adayı Oldu

Sivaslı İş İnsanı Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi‘nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Karaca, parti lideri şehit Muhsin Yazıcıoğlu‘nun kurduğu partinin Türk İslam ülküsünü benimsediğini ve hiçbir zaman bu doğrultudan sapmadığını belirtti.

Sivaslı İş İnsanı Uğur Karaca, BBP’den Aday Adayı Oldu

Karaca, ayrıca Büyük Birlik Partisi’nin vatanın ve milletin yanında olduğunu, hainlere taviz vermediğini, mazluma umut, zalime yavuz olduğunu ve omurgalı siyasetin merkezi olduğunu vurguladı.

Karaca, Muhsin Yazıcıoğlu’nun teröre, terör destekçilerine, vatan hainlerine karşı korkmadan çalıştığı gibi kendilerinin de onun yolunda, davasını en üstte tutmak için tereddüt etmeyeceklerini ifade etti.
Karaca, “Nizam-ı Alem İlahi Kelimetullah şiarı ile başlayan kutlu yolumuzun hiçbir zaman sona ermeden sürmesi için, Hak davamızın devamı için, beka meselesinin en yoğun olarak gündemimizde olduğu şu dönemde safımızın Hak Yolu olduğunu en üst seviyede duyurmak için, Şehit Liderimizin Kara Sevdası olan memleketimiz Sivas’ı hak ettiği en güzel noktalara taşımak için, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in temellerini attığı Sivas ilimizi kalkındırmak için, bu yola tüm benliğimle katkı sunmak ve hemşerilerimin Türkiye Büyük Millet Meclisinde sesi olmak için 14 Mayıs Tarihinde gerçekleştirilecek Seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nden Sivas Milletvekili Aday Adayı olduğumu büyük bir gururla açıklamaktan şeref duyuyorum.
Kıymetli hemşerilerim, amacımız Sultan Şehir Sivas’ımızı en güzel şekilde temsil etmek, sorunlarını çözüme kavuşturmak, sadece seçim ve oy dönemlerinde değil her zaman kendi memleketimizin kazanımları için ayrım yapmadan çalışacağız “şeklinde konuştu.

AdminAdmin

Admin