GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-06-2023 13:22

Sivas’ta Bayram İçin Tedbirler Alındı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Sivas Valiliği tarafından bayram tatilinin huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesini sağlamak için tedbirler alındı. Bayram süresi boyunca ilimizde 3 bin 437 emniyet, 3 bin 314 jandarma personeli görev yapacak.

Sivas’ta Bayram İçin Tedbirler Alındı

Sivas Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada Kurban Bayramı dolayısıyla ilimiz genelinde asayiş, güvenlik ve trafik yönünden de birçok tedbir alındığı belirtildi.

Sağlıklı ve güvenli bir bayram geçirilmesi için adeta seferber olunduğunu belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Memleket ziyaretlerinin yas ziyareti olmamasını, büyüklerimize sağlıkla ulaşılmasını ve yakınlarınızla özlem giderebilmenizi istiyor, bu doğrultuda da trafik kurallarına uygun şekilde seyahat edilmesini önemsiyoruz.

Bu doğrultuda, araçlarımızı hız ve emniyet kemeri konusunda polis ve jandarma ekiplerimizle 24 saat esasına göre denetleyeceğiz. Vatandaşlarımızın can güvenliği için hız sınırlarına uyulması, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takılması hususunda gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.

Arife günü dâhil olmak üzere Kurban Bayramı süresince Emniyet Müdürlüğümüz asayiş yönünden 259 ekip 2 bin 910 personel, trafik yönünden 274 ekip 527 personel olmak üzere toplamda 533 ekip, 3 bin 437 personel ile gün boyunca milletimizin emrinde olacaktır.

Jandarma Komutanlığımız ise asayiş yönünden 905 ekip 2 bin 963 personel, trafik yönünden 117 ekip 351 personel olmak üzere toplamda 1.022 ekip 3 bin 314 personel ile gün boyunca hizmet verecektir.

Ayrıca sağlık, itfaiye, enerji, su, internet vb. konularda da herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ilgili tüm kurumlarla sürekli irtibat halinde olacağız.”

AdminAdmin

Admin