SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2023 17:52

Tebrikler Bizim Kızlar…

Sivas Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Galibiyet Serisini Bozmadı… t Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı, Taha Akgül Kapalı Spor salonunda oynanan müsabaka da rakibi Samsun Hentbol SK takımını 38 - 35 yenerek ligde çıkışını sürdürdü.

Tebrikler Bizim Kızlar…

Hentbol Kadınlar 1. Ligi A Grubunda ilimizi ve kulübümüzü temsil eden Sivas Belediyespor bayan hentbol takımı ligin 2. Devresinin ilk karşılaşmasında galibiyet serisini bu hafta‘da sürdürdü.

Bugün Taha Akgül Kapalı Spor salonunda oynanan müsabaka da rakibi Samsun Hentbol SK takımını 38 - 35 yenerek ligde çıkışını sürdürdü.

Maça hızlı baskılı başlayan Belediyespor hentbol takımı, rakip karşısında genel olarak üstün olan taraftı. Heyecanlı geçen maçta karşılaşamaya hızlı başlayan Belediyespor bayan hentbol takımımız, maçın ilk dakikalarında oyuna ağırlığını koyarak rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi.

Antrenör Doğan Ardahanlı yönetimindeki Sivas Belediyespor takımımız Samsun Hentbol SK takımını 38 – 35 mağlup ederek, Sivas’tan puansız gönderdi.

Diğer yandan Belediyespor Bayan Hentbol Takımı ligde şimdiye kadar oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, alarak ligde nağmalüp olarak ligde puan sıralamasında 17 puanla 1. sırada lider olarak yer alıyor.

Temsilcimiz Belediyespor Bayan Hentbol Takımı ligin 11. haftasında Kırşehir deplasmanın da Kırşehir Belediyespor GSK takımı ile 12 - ŞUBAT 2023 Pazar günü Saat :14:00’de Kırşehir Ahi Evran (BESYO) Kapalı Spor salonunda karşılaşacak.

 

AdminAdmin

Admin