GÜNDEM
Giriş Tarihi : 30-05-2022 09:21   Güncelleme : 30-05-2022 09:21

Teknik Direktör Rıza Çalımbay

Teknik Direktör Rıza Çalımbay , Ben Sivaslıyım. Atadan, babadan… Hücrelerimin her köşesinde Sivas'ı yaşıyor ve onu temsil ediyorum.Sivas'la ilişkim bu yüzden kolay kolay tanımlanamaz dedi.

Teknik Direktör  Rıza Çalımbay
Teknik Direktör  Rıza Çalımbay, Sarsılmaz bir bağlılık, aşk gibi. O yüzden Sivas'ın müzesine Türkiye Kupası'nı koymak benim için tarifsiz bir duygu. Rahmetli babam Bektaş'ın en çok isteyeceği şeylerden biriydi bu…
Hem Avrupa'da hem ligde hem kupada aynı anda mücadele etmek kolay iş değil. Bunun için de geniş ve güçlü bir kadroya ihtiyaç var. Zaten ligin ve Avrupa'nın en yaşlı takımıyız. Üç kulvarda mücadele etmek için genç, dinamik oyunculara ihtiyacımız var. Mevcut kadroyla 3 kulvarda başarılı olmak mümkün değil. Ben de hedeflerle yaşamak istiyorum. Eğer bu şartlar sağlanırsa Sivasspor'un müzesine Türkiye Kupası getirdiğimiz gibi yeni başarılar kazandırmak istiyorum. Şartlar oluşursa tabii kendi memleketimde ve takımımda çalışmaya devam etmek isterim.
Mütevazi bir bütçeyle önemli bir başarı kazandık.Bu başarılarda başta başkanımız, yönetimimiz, çalışanlar olmak üzere herkesin payı var. Bu şehir kupayı hak etti, daha fazlasını da hak ediyor. Bir takımın kupa kazanması başarıdır. Ama Sivasspor'un bu mütevazi bütçelerle ligde yer alıp Türkiye Kupası'nı kazanması destansı bir başarıdır. 6-7 milyon Euro civarı maaş bütçesiyle elde edilmiş bir zaferden bahsediyorum. Büyük Sivas taraftarına ve şehrine armağan olsun."
AdminAdmin

Admin