GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-02-2023 19:16

TÜRES Sivas, Deprem Bölgesine Destek Verecek

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Sivas Şube Başkanı İshak Kaan Usta, ilimizde bulunan kafe, restoran ve diğer işletmeleri, depremzedeler için TÜRES olarak başlattıkları kampanyaya destek vermeye davet etti.

TÜRES Sivas, Deprem Bölgesine Destek Verecek

Tüm Restoran ve Turizmciler Derneği (TÜRES) deprem bölgesinde bulunan TÜRES üyesi cafe ve restoranların depremzedelere 24 saat boyunca ücretsiz sıcak çorba, çay, su ikramında bulunacağını açıklamasının ardından TÜRES Sivas Şubesi de harekete geçti. 
TÜRES Sivas Şube Başkanı aynı zamanda Köfteci Ahmet Usta’nın oğlu İshak Kaan Usta TÜRES genel merkezi tarafından başlatılan ücretsiz yemek dağıtımına Sivas Şubesi olarak destek vereceklerini açıkladı. 
Dün akşam itibariyle Sivas’ta deprem nedeniyle evlerine gidemeyen vatandaşlara ücretsiz çay ve çorba ikramında bulunan İshak Kaan Usta, Sivas TÜRES olarak deprem bölgesinde halka ücretsiz hizmet veren kafe ve restoranlara maddi destek vereceklerini ifade etti.
TÜRES Sivas Şube Başkanı İshak Kaan Usta, yaptığı açıklama da, “Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerimize TÜRES üyesi işletmelerimiz tarafından dağıtılmak üzere 100 bini aşkın kişiye sıcak çorba, çay ve su dağıtımına başlandı. TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ün öncülüğünde başlayan yardım kampanyasına TÜRES Yönetim Kurulu, Şube Başkanları ve üyeleri de şimdiden önemli miktarda maddi destek verdi. Yardım kampanyası geniş bir katılımla devam ediyor. Kampanya kapsamında deprem bölgesindeki TÜRES Şube Başkanlarının belirlediği TÜRES üyesi işletmelerde çorba, çay, su vatandaşlara dağıtılacak. Bizde TÜRES Sivas olarak bölgemizdeki üyelerimizin dağıtımlarına katkı sağlamak amacıyla maddi yardım yapacağız. Kampanyamıza Sivas’ta bulunan kafe, lokanta ve tedarikçilerinin de destek vermelerini bekliyoruz. Destek olmak isteyenler ‘TÜM RESTORANLAR VE TURİZMCİLER DERNEĞİ İBAN: TR 78 0021 0000 0005 2229 0000 01 VAKIF KATILIM BANKASI ESENLER ŞUBESİ’ne yapabilirler” dedi.

AdminAdmin

Admin