YEREL
Giriş Tarihi : 02-10-2020 18:30   Güncelleme : 02-10-2020 18:37

Türkiye için büyük savaş vereceğiz

Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi grubunu değerlendirerek, "Türkiye'nin puanlara ihtiyacı var. Hem kendimiz hem de Türkiye için büyük savaş vereceğiz" dedi.

Türkiye için büyük savaş vereceğiz

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacakları grubu değerlendirdi. UEFA Avrupa Ligi I Grubu'da eşleştikleri rakipleri Villareal, Karabağ ve Macabbi Tel-Aviv hakkında konuşan Çalımbay, "Her şeyden önce hayırlı olsun. Diğer gruplara bakarak bizim grubumuzun daha zayıf olduğunu söylüyorlar, öyle bir şey yok. Buradaki takımların hepsi çok kuvvetli takımlar. Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımlar da var. Bizim maçlarının hepsi zor olacak. Hem kendimiz için hem Türkiye için büyük savaş vereceğiz. Türkiye'nin puanlara ihtiyacı var. Bunu da biliyoruz. Biz kendimize güveniyoruz.

Yeni bir takım olduklarını belirten Çalımbay, hem bay haftası hem de milli takım arasını iyi değerlendireceklerini belirterek, "Bu ara bizim için mükemmel oldu. Sakat arkadaşlarımızın iyileşmesi, uyum sorunu yaşayan arkadaşlarımızın uyum sağlaması için bu ara iyi oldu. Bu arkadaşlarımız da hazır olduğu zaman daha iyi bir takım olacağız. Bu gruptan çıkmaya çalışacağız. Grubumuzdaki takımlar iyi takımlar. Maccabi Tel Aviv iyi bir takım her zaman şampiyonluğa oynar. Güçlü takımlarla oynayacağız. Bunun farkındayız. En iyisini yapmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

Admin