GÜNDEM
Giriş Tarihi : 13-09-2022 11:10   Güncelleme : 13-09-2022 11:10

Unutulmamalıdır ki 12 Eylül bizler için "Kara Bir Eylül"dür

Sivas İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu 12 Eylül Askeri darbesinin yıldönümü ile alakalı olarak yaptığı açıklamada "12 Eylül, Türk Milletinin huzuru ve geleceğe umutlu bakması için çabalayan insanlara vurulmuş bir prangadır." dedi.

Unutulmamalıdır ki 12 Eylül bizler için

Sözlerine "Dahili ve harici bedbahtlara karşı Türk Milleti ve Türkiye sevgisi için mücadele eden insanların zindanlara atıldığını" hatırlatarak devam eden Karasu, Unutulmamalıdır ki 12 Eylül bizler için "Kara Bir Eylül"dür şeklinde devam etti. 

12 Eylül darbesinden sonra 650 bin kişinin göz altına alınıp 210 bin davada 230 bin kişinin yargılandığını hatırlatan Karasu idam edilirken son sözleri "Vatan Sağolsun" olan ve ömrünü Türk Milleti ve Türklük için feda eden insanları rahmetle andığını ifade etti.

Son olarak ise tarih boyunca bu Vatan için mücadele eden herkesin önüne bir engel çıkarıldığını ifade eden Karasu "Önümüze ne türlü engel çıkarsa çıksın, ayağımıza prangalar vurulursa vurulsun biz mutlu, umutlu ve huzur dolu bir Türkiye inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Vatanını en çok seven işini layıkıyla yapandır. Cümlesini şiar edinip yolumuze devam edeceğiz" sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

AdminAdmin

Admin