EKONOMİ
Giriş Tarihi : 22-08-2022 16:51   Güncelleme : 22-08-2022 16:51

Unutulmamalıdır ki ekonomi 'güven duyulan ortamda' daha rahat gelişir

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, yaklaşan Sivas Ticaret ve Sanayi Seçimleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı önemli bir görevdir dedi.

Unutulmamalıdır ki ekonomi 'güven duyulan ortamda' daha rahat gelişir

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, yaklaşan Sivas Ticaret ve Sanayi Seçimleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı önemli bir görevdir.

Bu görevin sorumluluğunu almak aslında bir şehrin sorumluluğunu yüklenmektir.

Bu yüzden de Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak seçilecek isim her türlü siyaset ve tarikat organizasyonundan uzak olup,  ekonomik şeffaflık modeliyle görevini idame etmeli her bir olguya aynı mesafede durmalıdır." dedi. 
Sözlerine Sivas'ın ekonomik durumu hakkında açıklamalarda bulunarak devam eden KARASU "Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz şehrimizi de bir hayli zorlamaktadır. Bu yüzden şehrimizde ekonomik güven ortamı yaratılmalı ve istihdam artırılmalıdır.

Böylesi bir ortam oluşturulduğunda da Sivasımızın gelişimi sağlanmış olacaktır. Her türlü etkiden uzak Ticaret ve Sanayi Odasının da en önemli sorumluluğu bu olmalıdır.

Unutulmamalıdır ki ekonomi 'güven duyulan ortamda' daha rahat gelişir." dedi.
Son olarak da "Biz İYİ Parti Sivas İl Teşkilatı olarak yaklaşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini dikkatle takip ediyor ve adaylara başarılar diliyoruz." diyerek adaylara başarılar diledi

AdminAdmin

Admin