GÜNDEM
Giriş Tarihi : 17-10-2022 14:34   Güncelleme : 17-10-2022 15:04

ÜRGÜP SAHALARA DÖNDÜ

Tedavisi nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan ancak siyasi faaliyetlerine ara vermeden devam eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, gerek kendisine yapılan ziyaretler gerekse bizzat gerçekleştirdiği ziyaretlerle Sivas’ta önemli bir siyasi figür olmaya devam ediyor.

ÜRGÜP SAHALARA DÖNDÜ

Cumhur İttifakının paydaşlarından olan BBP’nin Ankara’da yapılan MKYK toplantılarına katılan ve Genel Merkezdeki çalışma ofisinde de ziyaretçi kabul eden Ürgüp, ülke ve yerel gündemi yakından takip ediyor.

Ürgüp’ün Sivas’taki evi de adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Hergün birkaç farklı heyeti kabul eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, şehirde yapılması gerekenler üzerine görüş alış verişinde bulunuyor, fikirlerini açıkca beyan ediyor.

BAKAN YILMAZ’DAN ZİYARET

Ürgüp’ü önceki günde Ak Parti Grup Başkanı, eski bakan İsmet Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu ziyaret etti. Ziyarette Cumhur İttifakının yerelde izlediği politikalar, yapılan çalışmalar, seçmenin olası teamülleri gibi konuların ele alındığı tahmin ediliyor.

Öte yandan Doğan Ürgüp’ün tedavi sürecinin sonuna gelindiği ve her geçen gün eski sağlığına döndüğü gözlerden kaçmazken, 2023 seçimlerinde Sivas siyasetine yön veren isimlerden biri olacağı da muhtemel rakipleri tarafından biliniyor.

AdminAdmin

Admin