GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-12-2022 10:42   Güncelleme : 19-12-2022 10:42

Volkan Karasu Güven Tazeledi

Sivas İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu; çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan İl Kongremizde, yeniden güven tazeleyerek bir dönem daha İl Başkanlığı görevinde bulunma yetkisini delegelerimizden aldık dedi.

Volkan Karasu Güven Tazeledi

Sivas İYİ Parti İl Başkanı  Volkan Karasu;  Bugün, çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan İl Kongremizde,  yeniden güven tazeleyerek bir dönem daha İl Başkanlığı görevinde bulunma yetkisini delegelerimizden aldık.

Bizlere güvenen insanları mahçup etmeyeceğimize söz veriyorum. Bu vesileyle iktidara yürüyen Partimizin Sivas İl Başkanlığı görevini şahsımı tercih ederek tevdi eden delegelerimize, Kongre sürecinde Bizlere destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza, kongremizi takip eden basın-yayın kuruluşları, stk ve siyasi parti temsilcilerine ve gerek kongre salonunda gerekse sahada Bizlere desteklerini ileten tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık daha çok çalışma vakti.

İYİ Parti'yi Sivas'ın her yerinde temsil etmeye başladık. Görev süremiz boyunca 5 İlçemizde (Şarkışla, Hafik, Kangal, Ulaş ve Altınyayla) Parti binalarımızı kiralayıp açılışlarını gerçekleştirdik.

Sivas İYİ Parti İl Başkanı  Volkan Karasu; Görevde olduğumuz süre boyunca temel politikamızı Sivas'ta İYİ Parti'nin her bir hemşerimizin yanında olduğunu göstermek üzere kurduk. Tüm teşkilatlarımız ile durmadan, yorulmadan sahaya indik ve her gün artan bir tempo ile çalıştık.

Millet Bizi Çağırıyor

Sivas İYİ Parti 3. Olağan İl Kongremiz şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun dedi.

AdminAdmin

Admin