GÜNDEM
Giriş Tarihi : 15-07-2022 17:30   Güncelleme : 15-07-2022 17:30

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı; Büyük Türk Milleti varolduğu günden bu güne kadar bir çok savaş verdi ancak içimizdeki hainlerin ihaneti her daim savaşlardan daha acı ve ağır oldu dedi.

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE
BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı; Büyük Türk Milleti varolduğu günden bu güne kadar bir çok savaş verdi ancak içimizdeki hainlerin ihaneti her daim savaşlardan daha acı ve ağır oldu.
Cumhuriyet Döneminde 27 Mayıs,12 Eylül, 28 Şubat gibi bir çok darbe ile demokrasimiz ya kesintiye uğradı yada askıya alındı.
Son olarak Fetöcü hainlerin yaptığı 15 Temmuz darbe girişimini gördük lakin bu kalkışma yalnız bir darbe değil bir işgal girişiminin temeliydi.
O gün bu necip millet elleriyle tankları durdurmasa ve kurşuna adeta kafa tutmasaydı bu gün belkide al bayrak altında üzerinde özgürce yaşayacağımız bir vatanımız olmayacaktı.
İşte o gece bütün Alperenler şahsımda dahil olmak üzere meydanlarda vatana sahip çıktık çünkü bizler ordu bizim göz bebeğimizdir lakin "NAMLUSUNU MİLLETİNE ÇEVİRMİŞ TANKA SELAM DURMAM "diyen Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu 'nun tebasıyız.
BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı; Bu vesile ile o gün canlarını hainlere siper eden başta Ömer Halisdemir olmak üzere şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum dedi.
 
AdminAdmin

Admin