GÜNDEM
Giriş Tarihi : 07-10-2023 13:01

Yerel Medya Marmaris’te "Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayı"nda

Marmaris’te Yerel Medya Çalıştayı MEDYA'NIN SORUNLARI TARTIŞILACAK

Yerel Medya Marmaris’te

6-8 Ekim tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenecek olan "Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayı"nda Türkiye’nin dört bir yanından 300’e yakın gazeteci bir araya gelecek. Marmaris Belediyesi, TGF Onursal başkanı Atilla Sertel, CHP’nin gazeteci kökenli milletvekilleri ve basın meslek kuruluşlarının katkı sunduğu çalıştayda yerel basının yaşadığı sorunlar masaya yatırılacak. 

 

Bu yıl 3.kez düzenlenecek çalıştayda GGF Genel başkanı Yılmaz Karaca da bir konuşma yapacak. Çalıştaya CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılarak basın meslek kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek. Çalıştayın toplantıları 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Sabah saat 10.00'da başlayacak olan oturumlarda basım meslek kuruluşu temsilcileri konuşma yapacaklar. Öğleden sonra ise çeşitli konu başlıkları altında sunumlar gerçekleştirilecek. 

 

Bu sunumlar arasında "Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Denetimi", "Televizyon Gazeteciliği", "Avrupa'da Yerel Basın İşleyişi", "Gazetecilerin Örgütlenmesi", "Basın Yasası", "Cumhuriyet'in 100. Yılında Kadın ve Yazarlık", "İnternet Gazeteciliği", "Yüksek Trafikli Sitelerin Yönetimi ve Alternatif Gelir Kaynakları", ve "Fotoğraf ve Videolarda Manipülasyonun Seçim Dönemini Nasıl Etkilediği" gibi konular ele alınacak.

AdminAdmin

Admin