YEREL
Giriş Tarihi : 17-02-2021 12:35   Güncelleme : 17-02-2021 12:41

Yol Açma Ekiplerimiz 7/24 Sahada

Vali Salih Ayhan, Porsuk Grup Köy Yolu'nda yürütülen yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplere kolaylıklar diledi.

Yol Açma Ekiplerimiz 7/24 Sahada
Yol Açma Ekiplerimiz 7/24 Sahada..
Vali  Salih Ayhan, İl genelinde başlayan yoğun kar yağışı ve tipi sonrası tüm ekiplerimiz, kapanan yerleşim yerlerinde yol açma ve kar küreme çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor dedi.

Vali  Salih Ayhan, Porsuk Grup Köy Yolu'nda yürütülen yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplere kolaylıklar diledi.

Vali  Salih Ayhan, "Karayolları, İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesi ekipleri, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına seferber oldu" dedi.

Vatandaşlarımızın bulundukları yerlerden mecbur kalmadıkça ayrılmamaları; kar lastiği, zincir ve çekme halatı olmayan araçların trafiğe çıkmaması bu hava şartlarında ulaşımın güvenliği için önemlidir.

 

- Kahramanlara, Güç Vermek İstedik

Çalışanlara güç vermek için onların yanında olduklarını ifade eden Vali Ayhan “Bizler de arkadaşlarımızın yanına gelerek kolaylıklar diledik, onlara güç vermek istedik. Çünkü onlar, en geniş coğrafyada en zorlu hava koşullarında görev yapan kahramanlar. Kar kaplanı adeta onlar. Şimdilik bir sıkıntımız yok. Taşımalı eğitime ara verdik. Yüz yüze yapmıyoruz ama uzaktan eğitim devam ediyor. Yeter ki kar yağsın, biz bunun üstesinden geliriz." ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca, hizmetlerin aksamaması için de asılsız ihbar yapılmamalıdır.

AdminAdmin

Admin