SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 10:19

Yusuf Tanrıverdi, Köylerde Seçmenlerle Buluştu

Yeniden Refah Partisi’nin 1. sıra İl Genel Meclisi adayı Yusuf Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde Kurtlapa Köyü’nü ziyaret eden Tanrıverdi, köy sakinleriyle buluşarak partisinin projelerini ve hedeflerini paylaştı.

Yusuf Tanrıverdi, Köylerde Seçmenlerle Buluştu

Tanrıverdi, Refahlı şehirler için güvenli yarınlar sloganıyla yürütülen çalışmalar, köy sakinlerinin de dikkatini çekiyor. Tanrıverdi, ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümün Yeniden Refah Partisi’nden geçtiğini vurguluyor.

Kurtlapa Köyü’nde gerçekleşen buluşmada Tanrıverdi, “Refahlı şehirler için güvenli yarınlar için mücadele ediyoruz. Köylerimizin sorunlarını biliyoruz ve çözüm için buradayız. Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın refahı ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Köy sakinleri de Tanrıverdi’nin ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, projelerin ve çözüm önerilerinin hayata geçirilmesi konusunda destek sözü verdiler.

Yusuf Tanrıverdi’nin köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşması, seçim sürecinde Yeniden Refah Partisi’nin yerel halkla olan etkileşimini ve çözüm odaklı politikalarını ön plana çıkarıyor. Bu ziyaretler, partiye duyulan ilgiyi artırırken, vatandaşların beklentilerini ve ihtiyaçlarını doğrudan dile getirme fırsatı sağlıyor. 

AdminAdmin

Admin