GÜNDEM
Giriş Tarihi : 29-08-2023 13:40

Zafer Bayramı kutlu olsun!

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci;Türk milletinin iradesinin ve direnişinin zaferi olarak kutladığımız bu özel günde, bağımsızlığımızı kazanmanın gururunu yaşıyoruz dedi.

 Zafer Bayramı kutlu olsun!

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatih Deveci; 30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir askeri başarı olmanın yanında; Milletimizin sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.

Millet olarak bu müstesna zaferi en güzel şekilde yaşamayı ve yaşatmayı kendimize daima bir borç biliyoruz. Şartlar ne olursa olsun her Zafer Bayramı’nda istiklalimizi muhafaza etmenin onurunu ve sevincini yaşamaktayız.

Yüz bir  yıl önce verilen Milli Mücadele’de milletçe gösterdiğimiz azim ve kararlılık hala tazedir. O günlerde hangi ruh ve inançla bu zaferleri elde ettiysek, bugün de aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Millet olma bilinciyle istikbalimize ve istiklalimize sahip çıkıyoruz. Kökü mazide bir atiyi büyük şevkle inşa etmek için çabalıyoruz.

Başkan Fatih Deveci, Bugün, sınırlarımızın içinde ve dışında yürüttüğümüz mücadele; bu tarihi duruşumuzdan asla taviz vermediğimizin ve vermeyeceğimizin en net göstergesidir. 15 Temmuz’daki şahlanışımız, sınır ötesi operasyonlarımız, üç tarafımızı çevreleyen denizlerde Mavi Vatan’ı koruma ve savunma kararlılığımız, bağımsız ve güçlü Türkiye’nin somut birer göstergesidir.

Milletimizin kazandığı her zafer, inşallah hakkın, adaletin, sulhun ve mazlumların zafer bayramı olacaktır.
İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli İrade’yi temsilen muzaffer ordumuza “TBMM Ordusu” diye ismini veren Türkiye Büyük Millet Meclisimizin aziz mebuslarını, kahraman ordumuzda çarpışan tüm askerlerimizi, cephe gerisinde mermi taşıyan fedakâr kadınlarımızı, ninelerimizi, istiklalinden hiçbir zaman vazgeçmeyen ve bu uğurda seve seve şahadete yürüyen tüm ecdadımızı bu vesileyle bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum dedi.

AdminAdmin

Admin