GÜNDEM
Giriş Tarihi : 23-10-2023 14:00

ZARA VAKFI BAŞKANI EYÜP BAYRAK OLDU

Sivas Valisi Sn. Yılmaz Şimşek İstanbul temasları kapsamında; Zaralılar Yardımlaşma ve Kalkındırma Vakfı Olağan Genel Kurulu'na katıldılar.

ZARA VAKFI BAŞKANI EYÜP BAYRAK OLDU

Haber : Coşkun GÖKKUŞ

İstanbul Grand Haliç Restaurantta yapılan kongrede, Vakfın üyeleri ile bir araya gelen Vali Şimşek, vakıf başkanı ve üyelerine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni seçilecek olan yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.          

Zara Kaymakamı Enes Emircan BUYURAN  ve Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, Zara Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısına katılım sağladılar. 

Programda konuşan Buyuran ve Çelik, yapmış olduğu birbirinden kıymetli hizmetlerinden ötürü Adnan Şimşek'e ve yönetimine teşekkür ederken, yeni Zara Vakfı Başkanı olarak seçilen Eyüp Bayrak'a üstlenmiş olduğu görevde başarılar dilediler. 

Zaralı işadamlarının , esnaflarının , sivil toplum  ve vakıf üyelerinin  katıldığı kongreye yoğun katılım vardı. MEB  Müsteşar yardımcısı Yusuf Büyük’ün divan başkanlığı yaptığı kongrede , Eyüp Bayrak yeni başkan seçildiler. Yapılan seçim sonucunda, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Eyüp BAYRAK, Av. Aykut BAYRAKCI, Ahmet Turan ALTUN, Şükrü GÜLLE, Osman Nuri ÖZKAN, Özcan KILIÇ, Adem YILDIRIM, Hüseyin KESİCİ, Av. Kaan DÖKMETAŞ, Özgür ŞİMŞEK, Sezai YILMAZ, Sührap ÇİMEN, Turan AKPINAR ve Av. Büşra ARSLAN.

AdminAdmin

Admin