GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-02-2024 13:30

Zeki Kılıç Sivas’a Sahip Çıkıyor

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivas'ta imarda ranta yer olmayacağını ve meslek odalarıyla sürekli istişarede bulunacağını vurguladı.

Zeki Kılıç Sivas’a Sahip Çıkıyor

Yerel seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivas'ta çalmadık kapı, dert dinlemedik kimse bırakmıyor. Son olarak meslek odalarıyla bir araya gelen Kılıç, belediye ve meslek odalarının görüş alışverişinin önemine dikkat çekti.

Sivas Liyakatle Yönetilecek

Kılıç, yaptığı açıklamada, "Liyakat bizim için çok önemli. Dert dinleyeceğiz. Vatandaşın yanında olacağız. Sorunlara çözüm bulacağız. Özellikle Sivas'ta imarda ranta yer yok. Rantçılara değil, Sivas'ın kalkınmasına ve Sivaslıların refahına hizmet edecek projelere imza atacağız. Meslek odalarıyla sürekli istişarelerde bulunarak Sivas’ı liyakatle yöneteceğiz. Sivas bizim gözbebeğimiz. Değerimize, şehrimize sahip çıkacağız" diye konuştu.

Seçim Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kılıç, Sivas'ın tüm mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla, esnafla buluşuyor. Kılıç, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

AdminAdmin

Admin