GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-12-2023 15:09

3 Aralık dünya engelliler günü kutlu olsun  

Dünya Türkleri kalkınma vakfı yönetim kurulu üyesi Murat Şahin; engelsiz olanaklar ve yaşam şartları sunmak ve unutmamak ümidiyle 3aralık dünya engelliler günü kutlu olsund dedi.

3 Aralık dünya engelliler günü kutlu olsun  

Dünya Türkleri kalkınma vakfı yönetim kurulu üyesi Murat Şahin yaptığı açıklamada; 3 Aralık dünya engelliler günü engelsiz bir yaşam için farkndalığımızın artması adına önemli ve özel bir gündür.
Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması hayat standartlarının. Yaşanılabilir bir hale getirilmesi geleceğe daha Umutlu bakabilmeleri çağdaş  toplum düşüncesinin bir parçasıdır sosyal sorumluluk bilinciyle engelleri kaldırmak hayat mücadelesinde yanlarında olmak onları üretkenliğe ve hayattan tat almaya teşvik etmek adına yapılacak bütün çalışmalar engelli kardeşlerımızin yaşamlarını güzelleştirecektir
3 Aralık dünya engelliler gününde zihinsel ve bedensel farklılıkların hayata engel oluşturmayacağı inancıyla bir ömür boyu yanlarında olmak insani ve vijdanı görevi mizdir hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu ve her konuda engelsiz olanaklar ve yaşam şartları sunmak ve unutmamak ümidiyle 3 Aralık dünya engelliler günü kutlu olsun.  
 

AdminAdmin

Admin