GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-02-2024 15:09

Abdulkadir Selvi, Bir kasıt yoktur

Abdukadir Selvi'en açıklama, Bilgi eksikliğinden dolayı BBP Sivas Belediye Başkan adayı Sayın Adem Uzun’un ismi ihmal edilmiş. Zafer Şahin’in uyarısı üzerine sözlü olarak düzeltme yaptık. Bir kasıt yoktur.

Abdulkadir Selvi, Bir kasıt yoktur

Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan ve seçim atmosferinin değerlendirildiği bir programda Büyük Birlik Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun ve Deva Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Serdar İnce'yi teyit geçen Abdulkadir Selvi'den sosyal medya üzerinden yptığı açıklamada bir kasıt olmadığını dile getirdi.

Abdulkadir Selvi, TÜİK verilerine göre İstanbul’da en fazla Sivaslıların yaşadığı çıkması üzerine CNN TÜRK’te Sivas’la ilgili güzel bir proğram yaptık. Dünkü Tarafsız Bölge Programında ise memleketim olması nedeniyle bana sürpriz yapıp Belediye Başkan adaylarının listesini ekrana getirdiler.++

Ancak bilgi eksikliğinden dolayı BBP Sivas Belediye Başkan adayı Sayın Adem Uzun’un ismi ihmal edilmiş. Zafer Şahin’in uyarısı üzerine sözlü olarak düzeltme yaptık. Bir kasıt yoktur. Benim sevdam olan memleketim Sivas’a hizmet edecek tüm adaylara başarılar diliyorum dedi.

 

AdminAdmin

Admin