SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-02-2023 10:50

Afetin yaralarını birlikte saracağız

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına,her zaman olduğu gibi depremdede görevimizin başındayız.

Afetin yaralarını birlikte saracağız

Halk sağlığı ve halkın kesintisiz ilaca ulaşması adına,her zaman olduğu gibi depremdede görevimizin başındayız.

37. Bölge Sivas  Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, İlimizden ve diğer bölgelerden gelen Meslektaşlarımızla birlikte,Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesi bahçesinde bulunan Sahra eczanemizde görevimize başladık.Sivas Eczacıları olarak 5 gün boyunca 60 eczacı ve eczane teknisyenimizle hizmet vermeye devam edeceğiz.

Diğer bölgelerden katılan meslektaşlarımızla birlikte,üzücü olayın yaşandığı ilk günden itibaren,7/24 yoğun bir şekilde ilaç eczacılık hizmeti verdik,insanların yüzündeki çaresizlik ve bununla beraber ulaştıkları hizmetden dolayı oluşan mutluluk,yaptığımız işin ,mesleğimizin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu birkez daha hatırlattı  dedi. 

37. Bölge Sivas  Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, Olayın ilk gününden İtibaren kendi sıkıntılarını acılarını düşünmeden görev yapan,TEB Genel Saymanımız Ecz.Tahir Özelçi ,Malatya Eczacı Odası Başkanımız Ecz.Ebru Sönmez e,bulunduğumuz Sahra eczanesinde bir an olsun durmayan ve güleryüzü ve enerjisiyle bizleri motive eden Ecz.ülkü Düzgün hocama,TEB Başkanımız Ecz.Arman Üney başta olmak üzere çok değerli Birlik Yöneticilerimize, Eczacı Odalarımıza ve çok Değerli Meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum,örgütümle ve mesleğimle gurur duyuyorum dedi.

AdminAdmin

Admin