GÜNDEM
Giriş Tarihi : 31-03-2022 09:17   Güncelleme : 31-03-2022 09:17

AĞBABA’DAN BAŞKAN HASTAOĞLU’NA ZİYARET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Sivas Ticaret Borsası’ında ağırlayan Başkan Abdulkadir Hastaoğlu, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

AĞBABA’DAN BAŞKAN HASTAOĞLU’NA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun ve İl Başkan Yardımcısı Adil Keser’den oluşan heyet Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Başkan Yardımcısı Hilmi Gül ve Meclis Üyesi Engin Ekşioğlu ile bir araya gelerek tarım ve hayvancılık konularında istişarede bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Sivas Ticaret Borsası’ında ağırlayan Başkan Abdulkadir Hastaoğlu, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Başkan Hastaoğlu yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkan Yardımcısı Veli bey bizlere ziyarette bulunarak Sivas’ın tarım, hayvancılığı ile ilgili görüşlerini ifade ettiler. Kendilerinin ziyareti bizi onurlandırmıştır. Sivas’ta borsa üyelerimizin son dönemde karşılaştıkları sıkıntıları kendilerine ilettik. Bu anlamda bizleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, “Bizleri ağırlamasından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sivas’ta iş dünyası temsilcilerimizi ziyaret ederek onların görüşlerini ve yaşamış oldukları sıkıntıları dinledik. Çözümü noktasından üzerimize ne düşüyor ise yapacağımızı Başkanımıza ifade ettik. Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı hem Sayın Başkanımıza hem de ekibine çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu ve Meclis Üyesi Engin Ekşioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'ya Sivas el yapımı ürünlerden oluşan hediye takdim etti.

AdminAdmin

Admin