GÜNDEM
Giriş Tarihi : 14-04-2023 01:02

AK Parti, Sivas Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti, 28. Dönem Sivas milletvekili adaylarını düzenlenen program ile tanıttı. Programda konuşan AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta 5 milletvekili çıkartmak için parti teşkilatlarına büyük görev düştüğünü belirterek, “Yeteri kadar çalışırsak 5-0 olur” dedi.

AK Parti, Sivas Milletvekili Adaylarını Tanıttı

AK Parti'nin Sivas milletvekili adayları, bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Toplantıya Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, mevcut Milletvekilleri ve Milletvekili adayları, AK Parti teşkilatları tam kadro katıldı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 14 Mayıs’ta yeniden tarih yazarak yeni Türkiye’nin yüzyılını inşa edeceklerini belirterek, “Bundan sonra teşkilatler olarak çok çalışıp bayrağı bayrağı daha yukarı çıkarıp sandıları patlatacağız” dedi.

BİLGİN: “TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Türkiye yüzyılına atıfta bulunarak, “Milletvekili adaylarımız ile birlikte ülkemiz, milletimiz ve şehirlerimiz için yeni ve güçlü bir yola çıkıyoruz.

AK Parti teşkilatlarına büyük yük düşüyor. Ben inanıyorum ki 14 Mayıs akşamı AK Parti bayrağını en yükseğe çıkaracağız. Tarihi kent meydanında tarihi coşkuyu kutlayacağız” dedi.

“KAPI KAPI HANE HANE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ”

AK Parti Sivas Milletvekili adayları Abdullah Güler,Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce, Serdar Öksüm ise başta AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz olmak üzere Milletvekilleri Mehmet Habip Soluk, Semiha Ekinci ve tüm emeği geçenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimlerinde 5 milletvekili çıkarmak için teşkilatlarla birlikte çok çalışacaklarını, başarmak için buna inanıklarını dile getirdiler.

BU BİR HİZMET YARIŞI

AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habip Soluk ve Semiha Ekinci ise ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde Sivas ve ülkeye hizmet etmek için çaba gösterdiklerini belirterek, “Bu bir hizmet yarışıdır, görevimizi yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz.  Tüm çalışmalarda her türlü desteği vererek 14 Mayıs’ta yeni bir zafer kazanacağız” diye konuştular.

YILMAZ:  “TEŞKİLATLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR”

AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz ise Sivas'ta 5 milletvekili çıkartmak için parti teşkilatlarına büyük görev düştüğünü söyledi.

Girdiği tüm seçimlerde AK Parti'yi birinci parti olarak çıkartan teşkilatın güçlü olduğunu belirten Yılmaz, “Teşkilatımız girdiği her seçimde başarıya ulaşmıştır. İnşallah bu seçimde de aynı başarıyı gösterecektir”dedi. .

Yılmaz, Sivas'ın gelecek 10 yılının şahlanma dönemi olacağını belirterek, “Demirağ Organize Sanayi Bölgesi devreye girecek. 1. Organize Sanayi Bölgesine ilave yatırımlar yapılacak. 26 Nisan'da inşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüksek hızlı trenle Sivas'a geliyor, hızlı trenin açılışını yapacağız.

Hızlı trenin 64 milyar liralık yatırım bedeli var. Türkiye Cumhuriyeti'nde bu kadar büyük bedelli yatırım bir daha yoktur. Böyle bir hizmeti Sivas'a kazandırdıkları için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 20 yılda AK Parti iktidarlarıyla gelen milletvekilleri bir hoş seda bıraktı”dedi.

Konuşmaların ardından Toplantıya AK Parti Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas milletvekili adayları Abdullah Güler, Hakan Aksu, Rukiye Toy, Rüstem Yüce ve Serdar Öksüm ile partililer katıldı.

AK Parti Milletvekili aday tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

AdminAdmin

Admin