DÜNYA
Giriş Tarihi : 05-11-2020 15:36   Güncelleme : 05-11-2020 15:36

Alperenler'den Gardaş'a Hoşgeldin Ziyareti

Alperen Ocakları Sivas İl Başkanı Serhat Şimşek ve beraberindekiler Azerbaycan Karabağ takımı teknik heyeti ve yöneticilerini ziyaret etti.

Alperenler'den Gardaş'a Hoşgeldin Ziyareti

Başkan Şimşek, Karabağ Kulüp Organizatörü İzzet Mahmudov ve Karabağ Kulüp Sportif Direktörü Emrah Çelikel ile bir süre sohbet ettikten çiçek takdiminde bulunuldu. Alperen Ocakları Sivas İl Başkanı Serhat Şimşek, Karabağ takım heyetine bayrak ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Azerbaycan Karabağ takımı heyeti de Serhat Şimşek’e Azerbaycan forması hediye etti.

Her zaman Azerbaycan'ın yanında olduklarını vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti:

"Şu anda Azerbaycan'daki gardaşlarımız Karabağ'ı işgal eden Ermenistan ile savaşıyor. Sivas Alperen Ocakları olarak Sivas kent meydanında onların yanında olduğumuzu göstermek için bu pankartı astık. Dost, kardeş Azerbaycan Türklerinin arkalarında değil, yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim."“Güzel bir maç olacağından eminiz''

Karabağ Spor Kulübü Sportif Direktörü Emrah Çelikel ise, “Büyük Birlik Partisi ailesine ve teşkilatına çok teşekkür ediyoruz. Şeref verdiniz. Ziyaretinizden çok gururlandık. Tabi ki biz iki devlet bir milletiz. Türkiye'de oynayacağımız bu iki karşılaşmada da Sivas'ta daha yoğun ve sıcak bir şekilde bu duyguları bize de yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz. İnşallah güzel bir maç olur, güzel bir maç olacağından eminiz'' dedi.

 

AdminAdmin

Admin