SİYASET
Giriş Tarihi : 04-04-2023 12:33

Başbuğ’umuzu saygıyla, rahmetle yâd ediyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Başkanı Hakan Uygun, MHP’nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş2in 26. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 Başbuğ’umuzu saygıyla, rahmetle yâd ediyorum

Başkan Uygun mesajında, “Türk milletinin gönlünde mümtaz ve müstesna bir yeri bulunan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının yıldönümünde Fatihalarla anıyoruz. 
Başbuğ Alparslan Türkeş Fikirleri, inancıyla, istikrarlı hayatıyla, dik duruşuyla, cesur tutumu ve mücadelesi ile sevenlerinin kalbinde taht kurmuş,
hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti’ne ve Türk Dünyası’na hizmet etmiş, Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakarlığa göğüs germiş tavrını hep milletinden, vatanından yana koyan bunu da dile getirmekten hiçbir zaman çekinmeyen rahmetli Başbuğumuz bu uğurda büyük sıkıntılar çekmiş işkenceler ve sürgünler görmüştür.
Ancak hiç bir güç yürüdüğü yoldan, inandığı davasından vazgeçirememiş ve büyük mücadeleler vererek bizlere onurla, gururla savunacağımız eşsiz bir dava bırakmış olup Bu davanın içinde bir nefer olmak bu kutlu davanın çatısı altına olmak bizler için bir şereftir.
Onun hatırasına Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey önderliğinde her daim sahip çıkacağız, çizdiği yolda yürüyerek gelecek nesillere aktaracağız, Bu duygu ve düşüncelerle kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ’umuzu saygıyla, rahmetle yâd ediyorum. 
Merhum liderimizin kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AdminAdmin

Admin