GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-07-2021 19:52   Güncelleme : 02-07-2021 19:55

Başkan Deveci'den Ankara Ziyareti

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci, şehit aileleri ve gazilerin yaşamış oldukları sıkıntıları gündeme getirmek için Ankara'ya gitti. Başkan Deveci Mecliste sivasli vekiller ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığını ziyaret ederek ailelerin talep ve isteklerini dile getirdi.

 Başkan Deveci'den Ankara Ziyareti

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, şehit aileleri ve gazilerin yaşamış oldukları sıkıntıları gündeme getirmek için Ankara'ya gitti. Başkan Deveci  Mecliste Sivas Ak parti milletvekilleri İsmet YILMAZ, Mehmet Habib SOLUK ,Semiha EKİNCİ Ve Sivas Milliyetçi hareket partisi  vekili Ahmet ÖZYÜREK'i makamlarında ziyaret ederek ailelerimizin karşılaşmış olduğu  sorunları dosya halinde iletti.

Ekip daha sonra Aile ve sosyal hizmetler bakanlığında Şehit yakınlari ve gazileri genel Müdürü  Selim Çelenk'i Makamında ziyaret ederek ailelerimizin istek ve taleplerini iletti.

Verimli bir Ankara programı geçiren Deveci vekillerimizin ve Genel Müdür Selim Çelenk'in ilgi alakaları ve  misafirperverliğinden duymuş olduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Deveci, şehit aileleri ve gazilerin yaşamış oldukları sıkıntıları gündeme getirmek için Ankara'ya gitti. Başkan Deveci  Mecliste sivasli vekiller ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığını ziyaret ederek ailelerin talep ve isteklerini dile getirdi.

AdminAdmin

Admin