SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2023 15:31   Güncelleme : 24-03-2023 16:14

BBP Aytekin Kulmaç burdayım ve adayım

İl Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliğinde yaptığı çalışmalarla halen BBP camiasında adından söz ettiren ve şuan BBP Danışma Kurulu üyesi olan diğer bir isim ise Aytekin Kulmaç BBP 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

BBP Aytekin Kulmaç burdayım ve adayım

İl Başkanlığı ve İl Genel Meclis Üyeliğinde yaptığı çalışmalarla halen BBP camiasında adından söz ettiren ve şuan BBP Yüksek Danışma Kurulu üyesi olan diğer bir isim ise Aytekin Kulmaç BBP 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

BBP kendi listesi ve logosu ile seçime girecek olup partinin Milletvekilliği listesinin ilk beşinde içinde bulunacağına ise kesin gözle bakılıyor.

BBP il binasında gerçekleşen adaylık toplantısında partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Aytekin Kulmaç; 1993 yılında bugüne kadar beraber yol yürüdüğüm arkadaşlarım, yarın 25 Mart elim ve kalleşçe bir suikaste uğrayan başta şehit genel başkanım Muhsin Yazıcıoğlu, il başkanım Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya , İHA Muhubiri İsmail Güneş ve Kaya İstektepe’ye Yüce Rabbim'den rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun umuyoruz ve bekliyoruz ki  ana dosya inşallah bizde rahmana kavuşmadan sonuçlanır ve failler biran önce cezasını çeker diye ümit ediyorum.

Kulmaç, Ülkemizin yaklaşık 5/1 inde bir Afet yaşandı yaşamını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Partimiz kurulduğurdan beri  gerek yerel seçimlerde gereksede genel seçimlerde rahmetli genel başkanımı yalnız bırakmamak adına yanında aday oldum.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’na vefa borcumu ödemek istiyorum yani BB'sinin  hilal ve gülüyle bu şehirde milletvekili adayını çıkarmış olması için tüm mücadeleyi vereceğimve inşallah şehitlerimize vefa borcumuzu ödemiş olacağız dedi.

Kulmaç,Sivas benim kara sevdam, kara sevdamız sivas için elimizi taşın altına koyacağız ve çaba ve gayretle tüm aday arkadaşlarımızla sonuca gideceğiz.

Burda bir kilometre taşı olma üzere ben kendimi büyük birlik partisi milletvekili aday adayı olmak konusunda kendimi sorumlu hissederek aday oluyorum dedi.

Aytekin Kulmaç, Yapılacak olan seçimlerin memleketimize, partimize ve davamıza hayırılara vesile olsun diyerek, İl Başkanı Ahmet Polat’a Milletvekili aday adaylığı başvurusunu teslim etti.

 

AdminAdmin

Admin