SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2023 11:58   Güncelleme : 04-03-2023 13:37

BBP Osman Kösedağı Merkez İlçe Başkanlığına Hazırlanıyor

Geçmiş Dönem Belediye Meclis Üyesi Osman Kösedağı Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici'yi aylar önce yaptığı ziyaret ile başlıyan süreç ile Merkez İlçe Başkanlığına Hazırlanıyor.

BBP Osman Kösedağı Merkez İlçe Başkanlığına Hazırlanıyor

BBP Sivas Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı'nın görev süresini tamalayarak kongre kararı aldıktan sonra 12 Marta gerçekleştirilecek olan kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.

Büyük Birlik Partisine birçok kademe  görev alan  Osman Kösedağı'nın Büyük Birlik Partisi´nden Merkez İlçe Başkan Adayı olacağı  bekleniyor.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut ve BBP İl Başkanı Ahmet Polat ile istişarelerde bulunduğu ve birlikte liste hazırlıklarına başladığı bilinen Osman Kösedağı 14 Mayısta yapılacak olan genel seçimlerde partisinin seçim çalışmalarında merkez ilçenin başında bulunması bekleniyor.

ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN KAÇMADIM?

Büyük Birlik Partisine birçok kademede yıllarca hizmet verdiğini söyleyen Kösedağ, Çok değerli dava arkadaşlarım.

Bu davaya Alperen Ocaklarından başlayıp, ilçe yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği gibi farklı görevlerde hizmet ettim.

Geçmiş dönem kırgınlıklarımız olsada bugün baba ocağındayım ve kaldığımız yerden genel başkanım Mustafa Destici'nin taltifleriyle tekrardan hizmet edeceğim.

Yine aynı şekilde partimin Merkez İlçe Başkanılığına aday olup partime hizmete devam etmek istiyorum.

Her zaman ve her yerde uğruna elimi taşın altına koymaktan kaçmadım ve kaçmam da bana ne görev verilirse hârfiyen yerine getirmeye hazır olduğumu bildiririm dediği ve bu mihvalde duygularını dile getirdiği biliniyor.

AdminAdmin

Admin