GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-02-2024 10:24   Güncelleme : 22-02-2024 10:54

Bilmiyorsanız konuşmayacaksınız.

Desitici, Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden itibaren, yapılan tüm yerel seçimlerde Sivas’ta ya 1. ya da 2. parti oldu dedi.

Bilmiyorsanız konuşmayacaksınız.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden itibaren, yapılan tüm yerel seçimlerde Sivas’ta ya 1. ya da 2. parti oldu. 2009’da belediyeyi kazandı, son yerel seçimlerde ise %37 oy aldı.

Sözde duayen gazetecilerin akıllara durgunluk veren, Sivas’ın ve Sivaslıların duygularını görmezden gelerek yaptıkları ısmarlama yorumları sadece biz değil bütün Sivas halkı gülerek takip etti.

Büyük Birlik Partisi’nin yok sayılması ve kullanılan "seçimlere katılmıyor" ifadesi hiçbir bahane ve etik çerçeveye sığdırılamayacak ölçüde en hafifi ile emek hırsızlığıdır.

Bilmiyorsanız konuşmayacaksınız. Konuşuyorsanız dürüst ve adil olacaksınız. Sivas’ta %1 dahi oyu olmayan partilerin ismi ve adaylarının fotoğrafları yayınlanırken, Büyük Birlik Partisi’nin ismine ve adayına yer verilmemesi, yayını yapanlar tarafından açıkça izah edilmelidir.

Bu izah, yayının sorumluluğunu taşıyanların, Büyük Birlik Partisi’ne, Sivas halkına ve yayını izleyenlere karşı borcudur.

Temenni etmeyiz ama bu bir algı operasyonu ise bir "kete"ye karşılık gelmeyeceğini herkese hatırlatalım. Birileri algı operasyonlarına tevessül etse de, cevabı sandıkta verecek, Allah’ın izni ve Sivas’lı hemşerilerimizin desteğiyle seçimi kazanacağız dedi.

 

AdminAdmin

Admin