SİYASET
Giriş Tarihi : 11-11-2023 13:01

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ HUKUK POLİTİKALARI KURULU DUYURUSU

Büyük Birlik Partimisi Hukuk Politikaları Kurulu, Genel Başkan Mustafa DESTİCİ Başkanlığında Parti Genel Merkezinde toplandı.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ HUKUK POLİTİKALARI KURULU DUYURUSU

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ HUKUK POLİTİKALARI KURULU DUYURUSU
 
Genel Sekreter Hukuk Politikaları Komisyonu Başkanı V. Ahmet YELİS yaptığı açıklamada,  Büyük Birlik Partimizin Hukuk Politikaları Kurulu, Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ Başkanlığında Parti Genel Merkezinde toplandı.
Gündemin ilk maddesi olan “Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun Şehadet Süreci” ile ilgili devam eden soruşturma ve davalar konusunda Genel Başkanımız bilgilendirmeler yapmıştır. Hukuki sürecin takibi ve kurulun sürece katkısı noktasında talimat vermişlerdir.
Gündemimizin ikinci maddesi olan “Yargı Kurumları Arasındaki Mevcut Görüş Ayrılıkları ve Siyasete Yansıması” konusunda istişarelerde bulunulmuştur. Genel Başkanımız konuyla ilgili kamuoyuna açıklamada bulunacaklardır.
Üçüncü Gündem maddesi olan “Türkiye Cumhuriyeti Yeni Anayasa Çalışmaları” konusunda izlenecek yol, yöntemler görüşülmüş ve yeni anayasa çalışmaları ile bir akademik kurul oluşturulmasına karar verilmiştir.
Partimizin daha önce yaptığı çalışmalar güncellenip, yeni kurul tarafından son şekli verilmesi karar altına alınmıştır.
Kapsamlı çalışma ve değerlendirmelerimiz ilerleyen süreçte kamuoyuyla paylaşılacaktır dedi.

AdminAdmin

Admin