GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-07-2021 17:02   Güncelleme : 22-07-2021 17:02

Çiçek; Kurban Bayramını Baba ocağında geçiriyor

Hemşerimiz Sivaslı İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Katar’a, İçişleri Müşaviri yani Diplomat olarak atandıktan sonra Kurban Bayramını Baba ocağında geçiriyor.

Çiçek; Kurban Bayramını Baba ocağında geçiriyor

Hemşerimiz Sivaslı İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Katar’a, İçişleri Müşaviri yani Diplomat olarak atandıktan sonra Kurban Bayramını Baba ocağında geçiriyor.

Kurban Bayramını baba ocağında bayram ziyaretleriyle geçirmeye devam eden, hemşerileri ve dostlarıyla hasret gideren İnterpol Daire Başkanı  Lütfi Çiçek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Hakan Sezerer'i ziyaret etti. Hakan Sezerer  ziyaret anısına Lütfi Çiçek'e plaket verdi. Lütfi Çiçek'de yazmış olduğu "Komiser Yiğit" ve "Bilinmeyen Yönleriyle İnterpol" adlı kitapları hediye etti.

Çiçek; “Ankara’da görev yapan bir bürokrat olmama rağmen Sivas’ı ve hemşerilerimizi hiçbir zaman unutmadım. Zaman zaman memleketime gelerek ailemi ve dostlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu Kurban Bayramında da memlekette geçirmek istedim. Her geldiğimde uğramak istediğim ama yoğunluktan dolayı bazı yerlere uğrama fırsatı yakalayamadım. Bayram vesilesiyle eksik bıraktığımız yerlere ağırlık vermeye çalıştık. Hem bayram ziyareti hem de sizin bize vermiş olduğunuz desteğe teşekkür etmek istedim. Basın olarak yer zaman yanımda olduğunuzu görüyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.

TGF Denetim Kurulu Başkanı Sezerer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; " Bu güne kadar Ulusal ve Uluslararası suç teşkil eden unsurları başarılı operasyonlarla ülkeye getirerek yargılanmalarını sağlayan ve 5 yıl Türk İnterpolü’nü temsil ettiniz. Başarılarınız bizi hep birlikte gururlandırıyor.  Yeni göreviz olan Katar İçişleri Müşaviri olarak ta başarılı olacağınıza inanıyorum. Rabbim başarılarınızı daim kılsın." dedi.

İnterpol Daire Başkanı  Lütfi Çiçek'in ziyareti sırasında TGF Denetim Kurulu Başkanı Hakan Sezerer ile birilikte SGC Genel Sekreteri Osman Nuri Kesici ve Regaip Tütüncü'de yer aldı. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Şimdiye kadar Ulusal ve Uluslararası suç teşkil eden unsurları başarılı operasyonlarla ülkeye getirerek yargılanmalarını sağlayan ve 5 yıl Türk İnterpolü’nü temsil eden Sivaslı Diplomat Lütfi Çiçek’e Sivas Kızılırmak Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

 

AdminAdmin

Admin