GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-02-2022 13:59   Güncelleme : 24-02-2022 13:59

Çiftçinin Sorularına Cevap Verin Sorunlarını Çözün!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban'ın açıklamalarına destek verdi. Melih Uçmaz: "Tarım politikaları sadece Ankara'nın bakanlık odalarından belirlenemez, çiftçiye kulak vermek gerekir." dedi.

Çiftçinin Sorularına Cevap Verin Sorunlarını Çözün!

Başkan Uçmaz yaptığı açıklamaya: "Kangal Ziraat Odası Başkanı Basri Çoban'ın soruları, çiftçinin sorunları gayet nettir. Sorulara cevap verecek olanlar da sorunları çözmesi gerekenler de bellidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından milletin efendisi kabul edilen köylülerimizin sesi olmak için bizde İYİ Parti olarak soruyoruz; Akkaraman Kangal Koyunu Islahı Projesi neden olduğu yerde saymakta, proje kapsamı neden genişletilmemektedir? Sivas Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği yönetimine kayyum olarak atananlar hangi zümreye hizmet etmektedir? Kangal Koyunu yününden yalıtım malzemesi yapacağını duyuran İl Tarım Müdürlüğü projesine ne zaman başlayacaktır?" şeklinde devam etti. 
Başkan Melih Uçmaz: "Maalesef ülkemizde hasar almayan bir alan, sarsılmayan bir politika  kalmamıştır. Bu enkazı kaldıracak tek parti İYİ Parti'dir, düzlüğe çıkmamızın tek yolu İYİ Parti iktidarıdır." diyerek açıklamasını tamamladı.

AdminAdmin

Admin