YEREL
Giriş Tarihi : 11-03-2021 12:54   Güncelleme : 11-03-2021 12:59

“Çözüm Gelecekte”

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli ve Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Sebahattin Can Töre, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Hakan Sezerer’i ziyaret etti

“Çözüm Gelecekte”

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli ve Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Sebahattin Can Töre, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Hakan Sezerer’i ziyaret etti.

Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli Partilerinin Sivas’ta teşkilatlama çalışmasını tamamlanmak üzere olduğunu ve yakın bir zaman içerinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nunda ilimizi ziyaret ederek Sivas halkının dertlerini ve sorunlarını dinlemek için geleceğini söyledi.

Epsileli; Ülkemizin ve Sivas’ın sorunlarını biz biliyoruz çözümü içinde gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Gelecek Partisi Sivas İl Başkanı Sebahattin Can Töre ise il kongresini yapma hazırlıklarının devam ettiğini belirterek; “Gelecek Partisi olarak Sivas İl Kongresini yapma hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Sayın Genel  Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nunda kongremize katılmasını bekliyoruz. İl Kongresinin tarihi belli olduğunda siz değerli basın mensupları ve halkımızla kongre tarihini ilan edeceğiz.” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı Hakan Sezerer’de ziyaretten dolayı memnuiyetini dile getirerek; “Gelecek Partisinin Sivas’ta yapılanması memnuniyet verici kongreniz hayırlı olsun. Sivas’ın dertlerini dile getirip çözüm önerisi getirecek bir ekip kuruduğunuzu görüyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.

AdminAdmin

Admin