SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 12:30

Devletimizin, askerimizin, polisimizin yanında olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas milletvekili Ahmet Özyürek, “Biz çocuklarımızı PKK'ya, terör örgütüne şehit ettirmemek için mücadele edeceğiz. Devletimizin, askerimizin, polisimizin yanında olacağız” dedi.

Devletimizin, askerimizin, polisimizin yanında olacağız

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özyürek bu kapsamda Alibaba Mahalle sakinleriyle bir düğün salonunda bir araya gelerek dua ve destek istedi.

Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa MHP Sivas milletvekili Ahmet Özyürek, Milletvekili adayları Av. İlker İpek, Bahadır Gökmen, İl Başkanı Hakan Uygun, Merkez İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, Ülkü Ocakları Başkanı Rıfat Kalkan, teşkilat üyeleri ve Alibaba Mahalle sakinleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas milletvekili Ahmet Özyürek, burada yaptığı konuşmada “Bizim işimiz hakikatledir, yalanla işimiz olmaz. Milletvekili olunca ne söz verdiysek yaptık. Sivas’ımızın büyümesi, gelişmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde öncelikli olarak 6. bölge ile ilgili konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sanayi bakanımıza “6.bölge Sivas'ın olmazsa olmazlarından biridir” diyerek 6. Bölgeyi Sivaslımıza kazandırdık. Sivas’ımız Tarım ve hayvancılığın önde olduğu, toprak yüz ölçümü bakımından, Türkiye’nin en büyük topraklarından birine sahip bir ildir. Sivas'a kenevir yakışır, köylülerimizin, çiftlerimizin buna ihtiyacı var dedik. Allah'a hamd olsun onu da aldık” dedi.

TÜDEMSAŞ ve Demirçelik Fabrikası konusunda da gereken mücadeleyi verdiklerinin altını çizen Özyürek, “Biz çocuklarımızı PKK'ya, terör örgütüne şehit ettirmemek için mücadele edeceğiz. Devletimizin askerimizin polisimizin yanında olacağız. En önemlisi ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağız. Kıyamete kadar, Devletimizin ve Milletimizin var olması için mücadele edeceğiz. Ezanımızın susmaması için mücadele edeceğiz. Bir olacağız, birlikte olacağız. Herkesi kucaklayacağız, Allah'ın izniyle biz hep birlikte kardeş olacağız. Kim olursanız olun, ister Belediye Başkanı olun, ister Bakan hak ve hakikatten uzaklaşırsanız, Allah bunun hesabını size sorar” şeklinde konuştu.

“Biz ayrımcılık, kayrımcılık yapmayacağız” diyen Özyürek şöyle konuştu:

“Açık söylüyorum; Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi mecliste milletvekillerini Türkiye genelinde çoğaltarak, güçlü olacağız. Cenabı Allah öyle bir güç kuvvet verecek ki bize ama biz ayrımcılık, kayrımcılık yapmayacağız. Cenabı Allah'ın verdiği bu gücü ve kuvveti Allah rızası için kucaklayacağız. İlk önce yetimlerin yanında olacağız, kanaat önderlerimiz olacak, sivil toplum örgütlerimizin başkanları olacak, en önemlisi de işin ehli ve bilgi ve birikimi olan kardeşlerim olacak. Biz bugüne kadar halkın yanında olduk, hakkın yanında olduk, hakkaniyetin yanında olduk. Dün ne idiysek, bugün ve yarın da aynı olacağız. Aziz milletimizin derdiyle dertlenmeye, sadece milletimizin selameti için mücadele etmeye ve bu aziz vatanın şanını yüceltmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız ve Sivas’ımıza 3 Hilale 3 Vekil kazandırıp Sivas’ımızı hak ettiği yere getireceğiz.” 

AdminAdmin

Admin