GÜNDEM
Giriş Tarihi : 11-04-2022 10:27   Güncelleme : 11-04-2022 10:27

Emlakçılar Birliği’nden örnek davranış

Sivas Emlakçılar Birliği; her yıl üyelerine yönelik düzenlediği geleneksel iftar programlarını ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeniyle iptal etti.

Emlakçılar Birliği’nden örnek davranış

Bu programlar için restoranlara ödenecek ücrete Sivas Emlakçılar Birliği üyesi hayırsever sektör temsilcilerinin de katkıları eklenerek ihtiyaçlı ailelere dağıtılmak üzere hediye çekleri alındı. İlimizde faaliyet gösteren yerel bir market zincirinden alınan alışveriş çekleri ihtiyaçlı ailelere dağıtılmaya başlandı.

Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu anımsatan Sivas Emlakçılar Birliği Başkanı Kerim Çayır; “Sivas Emlakçılar Birliği olarak her yıl yaptığımız geleneksel iftar programımızı bu yıl gerek ekonomik şartlar gerekse de içerisinde bulunduğumuz ortamlardan dolayı yapmama kararı aldık. Lüks mekanlarda meslektaşlarımızla yemek konusunda bir araya gelmeyi bu dönemde çok doğru bulmadığımız için yönetim olarak aldığımız karar doğrultusunda iftar programına yapılan masraflar için ödenecek paraya duyarlı üyelerimizin desteklerini de ekleyerek ihtiyaç sahiplerine dağıtmayı planladık.  Bu kapsamda da Sivas’ta yerel bir marketle anlaşma yapıldı. Hediye çeklerini ihtiyaç sahiplerine sunacağız. Dağıtmaya başladık. Ramazan paylaşmaktır.  Her sofra dolsun, herkes ihtiyacına göre alışveriş yapsın düşüncesiyle bir yola çıktık. Bu etkinliğimizin diğer sivil toplum kuruluşlarımıza, odalarımıza, birliklerimize de örnek olmasını diliyoruz. Umuyoruz hayırlara vesile olur” dedi.

AdminAdmin

Admin